Aconsegueix gratis la app Android RideSafeUM

RideSafeUM és una app per circular amb seguretat destinada a usuaris de bicicletes i patinets a la ciutat de Barcelona.

REGISTRA´T ARA!

¡Circula de forma segura per la ciutat amb RideSafeUM app!

Aquesta app us ajudarà a conèixer en temps real: velocitat de circulació, zones restringides de pas, avisos d’accidents i molt més…

Mira aquest vídeo per veure totes les seves funcionalitats:

Si tens una bicicleta o un e-scooter, i circules per les zones en les quals es realitza el pilot (visibles en el mapa) entre setembre i desembre de 2022, ens encantaria que t’unissis a nosaltres! Amb la teva participació ens ajudaràs a validar les funcionalitats de RidesafeUM i contribuiràs a millorar la mobilitat a la ciutat de Barcelona, fent-la més segura per a tots.

Completa aquests 2 passos per obtenir la app i et regalarem un suport pel teu smartphone que podràs col·locar al teu vehicle mentres circules

1

Per a participar, només has d’emplenar el següent formulari i t’enviarem un correu electrònic per a informar-te d’on i quan pots recollir el suport per al telèfon – necessari per a col·locar-lo en el teu vehicle perquè puguis provar l’app mentre condueixes – i altres sorpreses que tenim per a tu.

  ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es detalla en el document de Política de privacitat. Privacy Policy.

  2

  Ja pots descarregar l'aplicació de RideSafeUM: és fàcil d’utilitzar i no serà necessari iniciar sessió o registrar-se.

  DESCARREGAR APP

  Només disponible per Android

  Forma part del canvi i ajuda'ns a millorar la seguretat de la micromobilitat a Barcelona.

  Esperem la teva participació!